Iata chestionarul care poate conduce la banuiala ca omul sufera de o alergie. Individul trebuie sa raspunda sincer la urmatoarele intrebari. Stranuti fara un motiv aparent? Tusesti fara sa ai un motiv cunoscut? Respiri uneori difi
  Iata chestionarul care poate conduce la banuiala ca omul sufera de o alergie. Individul trebuie sa raspunda sincer la urmatoarele intrebari. Stranuti fara un motiv aparent? Tusesti fara sa ai un motiv cunoscut? Respiri uneori dificil? Iti curge nasul chiar daca nu ai gripa sau nu esti racit? Se intampla sa nu mai percepi diferite mirosuri? Ti se infunda nasul fara sa fi racit sau sa ai gripa? Suferi de raceli repetate? Ai uneori senzatia de mancarime in nas sau in gat? Ai avut mancarimi ale ochilor sau de "nisip" in ochi? Iti lacrimeaza ochii fara un motiv aparent? Ti-au aparut vreodata in ochi, neasteptat, eruptii sau roseata pe piele insotite de mancarime? Ai observat vreodata o senzatie de suierat in piept? Daca ai unul sau mai multe dintre aceste simptome crezi ca ele au aparut cu regularitate, in aceeasi perioada a anului, si in aceleasi conditii? Ai avut reactii nedorite, imediate, la medicamente, latex, intepaturi de albine sau viespi? Daca raspunsul este "da" la una sau mai multe intrebari, inseamna ca probabil suferi de alergie si trebuie sa te adresezi medicului alergolog.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.