Fostul ministru al Finantelor, Sebastian Vladescu (foto), acum secretar de stat in acelasi minister, si-a enervat colegii cu declaratiile sale impotriva masurii de majorare a pensiilor, care au culminat cu anuntul facut, tot printr-o declaratie de pr
Fostul ministru al Finantelor, Sebastian Vladescu (foto), acum secretar de stat in acelasi minister, si-a enervat colegii cu declaratiile sale impotriva masurii de majorare a pensiilor, care au culminat cu anuntul facut, tot printr-o declaratie de presa, ca isi va da demisia din acest motiv.

Ulterior, Vladescu a negat ca vrea sa demisioneze, dar dupa ce din partea colegilor de partid au venit reactii nervoase. Ieri, presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, a declarat ca Vladescu nu are de unde sa stie daca sunt sau nu bani pentru pensii, intrucat "este plecat de trei luni in concediu, cel mai probabil cu Adriean Videanu". Olteanu si-a aratat nemultumirea ca de declaratiile lui Vladescu au profitat PD si PLD, care "nu doresc marirea pensiilor". Cu o zi inainte, deputatul PNL Relu Fenechiu declara si el ca Vladescu nu este membru PNL.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.