Initierea procedurilor de atribuire a contractului este estimata pentru 15 octombrie, potrivit anuntului de intentie lansat de Directia Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor, din cadrul Ministerului de Interne, informeaza Mediafax
Initierea procedurilor de atribuire a contractului este estimata pentru 15 octombrie, potrivit anuntului de intentie lansat de Directia Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor, din cadrul Ministerului de Interne, informeaza Mediafax. Licitatia vizeaza achizitia a circa 12 milioane de placute, utilizate la inmatricularea vehiculelor. Placile semifabricate pentru producerea placutelor cu numere de inmatriculare vor fi livrate sau executate la atelierele zonale de specialitate, iar contractul nu va fi impartit in loturi, conform anuntului.
Crestere semnificativa
Potrivit informatiilor oficiale postate pe site-ul Directiei Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor, numarul autovehiculelor inmatriculate in acest an a crescut cu peste 50%, fata de anul trecut. De exemplu, numai in luna iunie a acestui an au fost inmatriculate 36.991 de autovehicule (autoturisme, camioane, autocare, microbuze etc.), fata de 24.033 inmatriculate in aceeasi perioada a anului trecut. Acestora li se adauga autovehiculele second-hand care au devenit tot mai numeroase: de la aproape 12.000 inmatriculate anul trecut, in aceeasi luna, la aproape 14.000 anul acesta.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.