Actiunile Fondului Proprietatea ar putea ajunge la Bursa de Valori Bucuresti in mai-iunie 2008 daca se respecta toate termenele prevazute in lege, a declarat duminica Alexandru Paunescu, presedintele Fondului Proprietatea, citat de NewsIn. Paunescu a
Actiunile Fondului Proprietatea ar putea ajunge la Bursa de Valori Bucuresti in mai-iunie 2008 daca se respecta toate termenele prevazute in lege, a declarat duminica Alexandru Paunescu, presedintele Fondului Proprietatea, citat de NewsIn. Paunescu a mai declarat ca mai e nevoie de evaluarea companiilor si de alegerea administratorului Fondului. Potrivit legii, procedurile de listare la Bursa a minimum 10% din titlurile companiilor inca necotate, din portofoliul de detineri al Fondului Proprietatea, trebuie sa inceapa pana la 30 septembrie.Pana in prezent, 2.465 de persoane au devenit actionari ai Fondului, valoarea actiunilor reprezentand peste 3,4% din capitalul social al Fondului Proprietatea.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.