BCR Open Romania Incepe In septembrie. Programata intre 8 si 16 septembrie, competitia din acest an are un buget de premii in valoare totala de 353.450 de euro.   Peste fix o luna, Arenele BNR din Bucuresti vor gazdui cea de-a XII-a editie a
BCR Open Romania Incepe In septembrie. Programata intre 8 si 16 septembrie, competitia din acest an are un buget de premii in valoare totala de 353.450 de euro.   Peste fix o luna, Arenele BNR din Bucuresti vor gazdui cea de-a XII-a editie a celui mai important turneu de tenis din Romania.    
SURPRIZA. Organizatorii lui BCR Open Romania au prezentat ieri lista jucatorilor care vor juca direct pe tabloul principal. Cel mai bine clasat este italianul Filippo Volandri (28 ATP), la start urmand sa se gaseasca si unul dintre semifinalistii de la editia din acest an a turneului de la Roland Garros, rusul Igor Andreev. Deocamdata, nici un jucator roman nu se afla pe tabloul principal, dar Andrei Pavel si Victor Hanescu vor primi din partea organizatorilor cate un wild-card. La 16 septembrie, spectatorii vor asista la un meci demonstrativ intre fostele mari jucatoare de tenis Martina Navratilova si Monica Seles. Organizatorii au mai anuntat ca la editia de anul viitor va participa si un jucator de mare calibru. Turneul va fi transmis in direct de TVR, iar pretul biletelor va varia de la 5 lei in calificari la 50 de lei in ultimul act.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.