"Ceausescu a facut acumularea de la Mihalesti, ce a inghitit sub ape vechiul sat Buda, inclusiv biserica.

Dar al cui este acum lacul? Cind trec pe acolo imi pun intrebarea asta. De ce nu este amenajat pentru agrement? Oare bucurestenii au prea multe zone verzi? Sau albastre?"

"Daca imaginile precedente aveau caracter "turistic", acestea sunt documentare: lacul de la Mihailesti se degradeaza! Cine il are in grija?

Dalele de beton surpate vizibile in imagini reprezinta un singur exemplu, acolo unde ne-am oprit intamplator pe malul lacului. Pot fi si alte zone cu avarii, chiar mai grave!

Asteptam sa aiba loc un accident, ca sa reactionam?

Fotografii trimise de Cristian Ioan

Pentru cititorii Cotidianul, asteptam de la voi fotografiile care v-au iesit cel mai bine sau pe care le iubiti cel mai mult. Singura conditie: sa fie relativ recente, nu mai vechi de o luna. Iar daca fotografia are o poveste sau daca doriti sa atrageti atentia asupra unui detaliu semnificativ, o sa ne bucuram sa le publicam cu tot cu textul vostru, chiar si in editia tiparita - caz in care va trebui sa va si platim.

Daca sunteti interesat de propunerea noastra trimiteti fotografiile voastre la adresa de email: lucipopescu@cotidianul.ro sau de aici

- Aveti grija ca fotografia sa nu aiba mai mult de 1,5 Mb.

- Rubrica se updateaza zilnic, la ora 12:00 a.m.

- Asteptam observatii si intrebari pe site, pentru fiecare articol

- Arhiva rubricii e aici