Premierul israelian Ehud Olmert si presedintele Autoritatii Palestiniene, Mahmud Abbas, s-au intilnit ieri, in Ierihon (Cisiordania), pentru o discutie principiala pe marginea crearii unui stat palestinian si a incetarii conflictului arabo-israelian.
Premierul israelian Ehud Olmert si presedintele Autoritatii Palestiniene, Mahmud Abbas, s-au intilnit ieri, in Ierihon (Cisiordania), pentru o discutie principiala pe marginea crearii unui stat palestinian si a incetarii conflictului arabo-israelian. Surse din apropierea liderului palestinian, citate de Reuters, au precizat ca au fost prezentate trei statute privind frontiera comuna si unul pentru refugiatii palestinieni. Discutiile dintre cei doi demnitari vor oferi baza programatei conferinte din noiembrie, care se va desfasura sub patronajul SUA. Vizita lui Olmert in Ierihon este prima vizita a unui premier israelian intr-un oras palestinian in ultimii sase ani.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.