La 30 august, Fundatia ArtMania prezinta la Sibiu concertul Jethro Tull, una dintre cele mai prestigioase formatii din istoria muzicii rock. La ultimul mare show din Capitala Culturala Europeana 2007, intrarea va fi libera.


Fara ind
La 30 august, Fundatia ArtMania prezinta la Sibiu concertul Jethro Tull, una dintre cele mai prestigioase formatii din istoria muzicii rock. La ultimul mare show din Capitala Culturala Europeana 2007, intrarea va fi libera.


Fara indoiala, Jethro Tull live se anunta a fi unul dintre cele mai fascinante spectacole muzicale din acest an. Sustinut de Printcenter.ro, concertul va avea loc in parteneriat cu Asociatia Sibiu Capitala Culturala Europeana 2007, Primaria Municipiului Sibiu si Casa de Cultura a Municipiului Sibiu. Organizatorii au hotarat ca intrarea sa fie libera, pentru ca toti fanii romani sa poata vedea spectacolul unic sustinut de Jethro Tull, intr-o locatie de exceptie, cum este Piata Mare din Sibiu. "Evenimentul, organizat in cadrul Programului Sibiu, Capitala Culturala Europeana 2007, nu ar fi fost posibil fara sprijinul Primariei Municipiului Sibiu, care impreuna cu ArtMania a dorit sa ofere cadou sibienilor si impatimitilor muzicii din Romania un concert de neuitat", a declarat Codruta Vulcu, directorul executiv ArtMania. Cu acest prilej, organizatorii anunta ca in curand va fi lansat site-ul www.jethrotull.artmania.ro, unde se vor gasi toate informatiile legate de eveniment.


TURNEU MONDIAL. Dupa cum se stie, in aceasta luna Jethro Tull a pornit intr-un nou turneu mondial, in care celebrul grup britanic canta (acustic & electric) pana in luna decembrie, in Europa, SUA, Canada si Africa de Sud. Dupa festivalurile din Marea Britanie (Wickham), Germania (Calw Open Air), Elvetia (Summer Days Festival si Guinness Irish Festival) si Franta (Brest Crozon Festival) Jethro Tull sustin trei concerte in Israel (23 august - Ierusalim, Old Train Station; 24 - Binyamina, Binyamina Fortress; 25 - Caesaria, Caesaria Amphitheatre) inainte de concertul din Romania, de la Sibiu, programat la 30 august. Apoi britanicii isi continua drumul in Europa, Canada, Statele Unite, Africa de Sud si, in decembrie, din nou Canada si Statele Unite.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.