Grabit sa isi ia in primire concediul, Alin a uitat sa imi dea legatura, asa ca voi intra brusc in emisie. Timp de trei saptamini va voi povesti despre grila de vara a posturilor romanesti, care nu-i ca iarna, dar oricum diferentele sint minore. In c
Grabit sa isi ia in primire concediul, Alin a uitat sa imi dea legatura, asa ca voi intra brusc in emisie. Timp de trei saptamini va voi povesti despre grila de vara a posturilor romanesti, care nu-i ca iarna, dar oricum diferentele sint minore. In ciuda exagerarii retorice (pe care mi-o permit acum, daca tot am trecut la coloana), lucrurile nu stau asa de rau la televizor, nici chiar in aceasta perioada, cind reluarea are frati si a facut pui, imposibil de ocolit cu toate genuflexiunile degetelor pe telecomanda. De fapt, ele stau rau, dar exista si (putine) parti bune ale situatiei. Pe ce ma bazez: citind din scoarta in scoarta programul tv in fiecare dimineata in cautarea unei recomandari pentru aceasta pagina (pentru cei care nu au depistat-o inca e vorba despre banda rosie care desparte articolul mare de comentariul Simonei), ma bucur sa le gasesc (putinele parti bune), asediate sub gramada de schimb-de-mame-pentru-nore-care-danseaza-pentru-tine sau pericole-mortale-la-inaltimi-ucigase-sub-teroare. Daca insist sa le caut in prime time insa, chiar si cele mai generoase surse de recomandari - TVR 1, 2, Cultural, HBO si AXN - abdica neputincioase. Si atunci apelez la Discovery. Refugiul telespectatorilor care au alergat ore intregi printre canale si au poposit obositi in fata stiintei, sa isi traga sufletul. In fine, ideea e ca ele exista, chiar daca nu am punctat pina acum nici una. In urmatoarele trei saptamini o sa am timp suficient pentru a le trece pe toate in revista, ba chiar si pentru a ajunge la unele reluari de suflet si de a ne intoarce la a arata cu degetul ceea ce nu ne place.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.