Generali Asigurari a subscris in S1 un volum total de prime brute de 189 mil. lei, cu 41% mai mult decat in perioada similara a anului precedent, cand acestea au fost de 133,6 mil. lei. Valoarea primelor brute subscrise la asigurarile de viata a fost
Generali Asigurari a subscris in S1 un volum total de prime brute de 189 mil. lei, cu 41% mai mult decat in perioada similara a anului precedent, cand acestea au fost de 133,6 mil. lei. Valoarea primelor brute subscrise la asigurarile de viata a fost de 27,7 mil. lei, in crestere cu 54%. Din totalul primelor brute subscrise la asigurarile de viata, 20,5 mil. lei provin din contractele individuale, iar restul sunt aferente asigurarilor de grup. Primele brute subscrise la asigurarile generale au ajuns la 161,3 mil. lei, cu circa 40% mai mult decat in S1 din 2006, cand atingeau valoarea de 115,5 mil. lei.Cele mai vandute asigurari din portofoliul companiei au fost cele auto, urmate de asigurarile de cladiri si continut, precum si cele de viata.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.