"Cainii" s-au reorientat catre piata sud-americana. Antrenorul Mircea Rednic a confirmat faptul ca aparatorul peruan si-a dat acordul pentru a veni in "Stefan cel Mare".     Oficialii dinamovisti, la cererea antrenorului Mirc
 "Cainii" s-au reorientat catre piata sud-americana. Antrenorul Mircea Rednic a confirmat faptul ca aparatorul peruan si-a dat acordul pentru a veni in "Stefan cel Mare".     Oficialii dinamovisti, la cererea antrenorului Mircea Rednic, au demarat discutiile cu Miguel Angel Hurtado "Villalta", de la echipa peruana Sporting Cristal. "Cu jucatorul ne-am inteles si asteptam sa primim acordul clubului de care apartine. Il cunosc, este un jucator bun si ma bucur pentru acest transfer. Probabil va semna pe trei ani", a declarat "Puriul". Conducerea campioanei a insistat ieri sa obtina si acordul lui Sporting Cristal, pentru a-l putea trece pe Villalta pe lista UEFA. Internationalul peruan are 26 de ani, 14 selectii in echipa nationala si doua goluri marcate. Este dublu campion al tarii sale cu Sporting Cristal, in 2002 si 2005, are peste 200 de prezente in prima liga din Peru si 14 goluri inscrise. Altfel, tot ieri, Di-namo l-a readus de la Ceahlaul pe Lucian Goian. "Am semnat si sunt multumit", a declarat jucatorul.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.