Grupul bancar Barclays a lansat ieri, in mod oficial, oferta sa de preluare a bancii olandeze ABN AMRO, ce se ridica la 65 miliarde euro, incercand sa rivalizeze cu oferta consortiului bancar condus de Royal Bank of Scotland, noteaza Reuters, citat d
Grupul bancar Barclays a lansat ieri, in mod oficial, oferta sa de preluare a bancii olandeze ABN AMRO, ce se ridica la 65 miliarde euro, incercand sa rivalizeze cu oferta consortiului bancar condus de Royal Bank of Scotland, noteaza Reuters, citat de NewsIn. Barclays a confirmat intr-un comunicat oferta sa, prin care actionarii ABN pot primi 13,15 euro in numerar si 2,13 actiuni noi Barclays pentru fiecare actiune ABN AMRO. Aceasta oferta va fi valabila in perioada 7 august - 4 octombrie, a anuntat grupul bancar britanic. Luand in considerare cotatiile curente ale actiunilor si ratele de schimb, oferta Barclays se ridica la aproximativ 34,54 euro pe actiune ABN AMRO, conform Reuters.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.