Un hot indian a fost fortat de autoritatile locale sa inghita in jur de 50 de banane in speranta ca fructele exotice isi vor face efectul de laxativ natural. Sheikh Mohsin a fost prins furind un colier in valoare de 1.100 de dolari. La sosirea politi
Un hot indian a fost fortat de autoritatile locale sa inghita in jur de 50 de banane in speranta ca fructele exotice isi vor face efectul de laxativ natural. Sheikh Mohsin a fost prins furind un colier in valoare de 1.100 de dolari. La sosirea politiei, simtindu-se incoltit, Sheikh a inghitit valoroasa bijuterie. Odata prins, acesta a negat acuzatiile. Spre nenorocul lui, un agent il vazuse in momentul ingurgitarii. Astfel, dupa o radiografie, autoritatile au decis sa nu-l opereze, ci sa-l lase sa elimine prada pe cale naturala. Doctorii le-au recomandat sa-l indoape cu banane. Vazind ca cele 50 de banane nu isi fac efectul, Sheikh Mohsin a fost fortat sa mai manince pui, orez si piine. Dupa o vreme, colierul a fost recuperat de politie.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.