Premierul si ministrul Apararii s-au plimbat cu nava de protocol a Marinei Militare.

Incepind de joi seara, premierul Calin Popescu Tariceanu se afla pe litoralul romanesc. Impreuna cu fiul sau si cu ministrul Apararii,


Premierul si ministrul Apararii s-au plimbat cu nava de protocol a Marinei Militare.

Incepind de joi seara, premierul Calin Popescu Tariceanu se afla pe litoralul romanesc. Impreuna cu fiul sau si cu ministrul Apararii, liberalul Teodor Melescanu, au facut, simbata, o vizita neoficiala in Portul militar Constanta. Ei au sosit in port simbata dimineata, unde au vizitat danele militare. Oaspetii s-au imbarcat apoi la bordul navei Egreta, nava de protocol a Marinei Militare, cu care au iesit in larg, intr-o croaziera pe mare. S-au reintors in port in jurul orei 16.00. Purtatorul de cuvint al Ministerului Apararii, Andreea Dumitru, a sustinut ca este vorba despre o vizita de lucru, facuta la invitatia Statului Major al Fortelor Navale, pentru a discuta despre evaluarea dotarilor si necesarul de achizitii pentru fortele navale. Sejurul premierului Calin Popescu Tariceanu a fost intrerupt doar pentru deplasarea la Bucuresti, pentru inmormintarea lui PF Teoctist.. (M.I.)


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.