Royal Bank of Scotland (RBS), a doua mare institutie de credit din Marea Britanie, a raportat un profit  de 5,1 miliarde lire (10,4 miliarde dolari), in primul semestru, in crestere cu 11%, transmite Reuters, citat de Mediafax. Castigul se plase
Royal Bank of Scotland (RBS), a doua mare institutie de credit din Marea Britanie, a raportat un profit de 5,1 miliarde lire (10,4 miliarde dolari), in primul semestru, in crestere cu 11%, transmite Reuters, citat de Mediafax. Castigul se plaseaza peste media estimarilor analistilor, de 5,04 miliarde de lire. Rezultatele raportate sunt "solide", in conditiile in care castigurile importante obtinute in Asia, reducerea creditelor neperformante si controlul strict al costurilor au contrabalansat deprecierea dolarului si cererile de despagubiri primite de divizia britanica de asigurari, in urma inundatiilor produse in acest stat, a declarat Keith Bowman, analist la firma de brokeraj Hargreaves Lansdown.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.