Adrian Porumboiu, principalul finantator al lui FC Vaslui, a lansat un atac extrem de dur impotriva conducatorilor de la Liga Profesionista de Fotbal, dupa ce lui Dinamo i-a fost suspendat terenul joi de catre Comisia de disciplina, pentru ca vineri,
Adrian Porumboiu, principalul finantator al lui FC Vaslui, a lansat un atac extrem de dur impotriva conducatorilor de la Liga Profesionista de Fotbal, dupa ce lui Dinamo i-a fost suspendat terenul joi de catre Comisia de disciplina, pentru ca vineri, la apel, sanctiunea sa fie anulata. Fara a se arata deranjat de faptul ca echipa sa a trebuit sa infrunte ostilitatea publicului din "Groapa", Porumboiu a contestat sistemul. "Toata lumea vrea sa castige potul cel mare. Fotbalul romanesc pare ca s-a transformat intr-o loterie, care este bantuita de mai multi Ogica, ala care a falsificat biletele la Loto. Sunt sume astronomice puse la bataie si eu nu stiu de ce dorm cei care asculta telefoanele! Ce s-a intamplat in Italia cu cazul Moggi este o joaca de copii, la noi sunt mai multi Moggi, nu doar unul. Italienii si altii ar avea de invatat de pe la noi, sa studieze cu cartea in mana dupa ceea ce se petrece in Romania", a spus Porumboiu pentru sport.ro. Pentru a exemplifica, fostul arbitru international s-a luat si de o alta decizie a comisiilor revenite in aceste zile la LPF, care a anulat doua cartonase rosii primite de fotbalisti ai Ceahlaului in meciul cu Steaua. "Cum e posibil ca un arbitru international cum este Coltescu sa ia decizii pe care niste juristi sa le schimbe?! S-au dat peste cap toate regulamentele, iar daca FIFA ar avea cunostinta de ce se intampla pe aici, ar aplica sanctiuni usturatoare. Diferentele de judecata sunt astronomice. Asta este complicitate bolnava, iar mizeria e dosita sub pres de aceste comisii si de aranjamentele care se fac. Daca ar fi dupa mine, le-as imbarca pe un vas de-ale lui Bosanceanu, le-as trimite departe si as avea grija sa nu se mai intoarca. Am spus lucrul asta inca dinainte de a incepe campionatul, cand am vazut ca nimeni nu stia unde vor functiona comisiile, la Liga sau la Federatie", si-a incheiat tirada Porumboiu. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.