u GERMANIA, Cupa, turul al doilea * CIPRIAN MARICA a fost titular pentru VfB Stuttgart, care a trecut cu 2-1 de Wehen, in deplasare. Atacantul roman a scos eliminarea portarului gazdelor in minutul 57, iar in minutul 64 a fost faultat in careu, iar e
u GERMANIA, Cupa, turul al doilea * CIPRIAN MARICA a fost titular pentru VfB Stuttgart, care a trecut cu 2-1 de Wehen, in deplasare. Atacantul roman a scos eliminarea portarului gazdelor in minutul 57, iar in minutul 64 a fost faultat in careu, iar echipa sa a egalat din penalty. Marica a fost laudat de presa germana pentru efortul depus la primul sau meci oficial pentru campioana din 1.Bundesliga.
u CRISTI CHIVU a fost intergralist pentru Inter Milano, care a pierdut cu 0-3 meciul amical jucat la Birmingham cu Aston Villa. Internationalul roman a evoluat fundas stanga in prima repriza si fundas central dupa pauza, iar presa italiana i-a imputat ultimul gol primit de Inter.
u ADRIAN PIT a debutat pentru AS Roma, in meciul amical pierdut cu 1-2 la Londra, cu West Ham United. Fotbalistul roman, achizitionat in aceasta vara din liga a doua elvetiana, a fost trimis in teren in minutul 84, in locul lui Ludovic Giuly, cel care marcase unicul gol al romanilor.
u GIANI KIRITA a marcat un gol pentru Ankaragucu, care s-a impus cu 3-2 in fata lui Konyaspor, gazda "Turneului Bunavointei". Jucatorul roman a fost trimis in teren in minutul 49 si a punctat in minutul 73 pentru 3-1 din lovitura libera.
u DANIEL PANCU a fost titular pentru Bursaspor, care si-a prezentat oficial lotul intr-un meci cu Istanbul Buyuksehir Belediyesi, scor 1-0. Ex-rapidistul a jucat pana la pauza, in timp ce CORNEL FRASINEANU nu a fost folosit deloc. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.