Romanului inca nu i s-a gasit un loc stabil in defensiva si echipa a pierdut cu 0-3 la Aston Villa.

Atacantul Ciprian Marica a jucat primul sau meci oficial pentru VfB Stuttgart, in Cupa Germaniei, impotriva nou promovatei in liga secu
Romanului inca nu i s-a gasit un loc stabil in defensiva si echipa a pierdut cu 0-3 la Aston Villa.

Atacantul Ciprian Marica a jucat primul sau meci oficial pentru VfB Stuttgart, in Cupa Germaniei, impotriva nou promovatei in liga secunda SV Wehen Wiesbaden. Integralist, romanul nu s-a regasit printre marcatori, echipa sa calificindu-se, de altfel, destul de greu in turul doi (scor 2-1), din doua penalty-uri, ultimul transformat in min. 90+1. Cristi Chivu nu functioneaza bine ca fundas stinga la Inter si campioana Italiei a pierdut cu 0-3 meciul amical cu a 11-a echipa din Anglia, Aston Villa. Trecut in centrul defensivei in repriza secunda, fundasul roman a cauzat acordarea penalty-ului prin care englezii s-au desprins la trei goluri. A fost a treia infringere a lui Inter in turneul din Anglia (0-2 cu Valencia, 1-2 cu Arsenal), unde trupa lui Mancini a intrecut doar pe Manchester United, cu 3-1.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.