Vaslui, prime normale dupa 2-0 cu Dinamo     Adrian Porumboiu , finantatorul echipei FC Vaslui, a infirmat zvonurile potrivit carora ar fi acordat prime-record jucatorilor sai pentru victoria cu 2-0 obtinuta la Bucuresti in f
  Vaslui, prime normale dupa 2-0 cu Dinamo     Adrian Porumboiu , finantatorul echipei FC Vaslui, a infirmat zvonurile potrivit carora ar fi acordat prime-record jucatorilor sai pentru victoria cu 2-0 obtinuta la Bucuresti in fata lui Dinamo. "Am dat prima normala de victorie in meciurile cu Steaua, Dinamo, Rapid, CFR Cluj si Poli Timisoara. Suma e confidentiala", a spus Porumboiu. Potrivit unor surse, jucatorii au fost recompensati cu cate 3.000 de dolari.       Antrenorul Ion Viorel s-a autodemis de la Gloria Buzau     Tehnicianul care a promovat Gloria Buzau in Liga I, Ion Viorel , va ramane in continuare la club, in functia de manager, dupa ce a decis sa renunte atat la cariera de jucator, cat si la cea de antrenor principal. De echipa se va ocupa doar Ilie Stan, care va raspunde pentru rezultate.       "U" CRAIOVA. Fostul jucator al Universitatii Nicolae Negrila a fost numit in functia de presedinte al formatiei satelit a clubului, Primavara. Dupa Ilie Balaci, numit manager sportiv la prima formatie, Negrila este cel de-al doilea component al Craiovei Maxima care ocupa o functie in cadrul gruparii oltene. Formatia a doua a Universitatii a debutat cu un succes duminica, in Divizia D, 15-0 cu Progresul Castranova.     "U" CLUJ. Directorul sportiv Sorin Vadana a declarat ca va depune memoriu la CCA impotriva brigazii de la meciul cu Unirea Urziceni, pierdut cu 2-3. "A fost un arbitraj ostil si tendentios, care ne-a macinat tot meciul, mai ales in partea a doua. Au acordat un penalty gratuit pentru gazde. Vom cere sa fim arbitrati corect de acum inainte", a spus Vadana. Meciul a fost condus la centru de Aurelian Bogaciu, ajutat de asistentii Nicolae Marodin si Eduard Crangasu.     OTELUL. Galatenii vor disputa in deplasare primul meci cu Lokomotiv Sofia, din turul doi preliminar al Cupei UEFA, desi conform tragerii la sorti ar fi trebuit sa joace intai pe teren propriu. Motivul pentru care s-a decis inversarea datelor este faptul ca Lokomotiv si TSKA Sofia impart acelasi stadion, iar echipa lui Florentin Petre joaca si ea in Cupa UEFA in aceeasi zi, la 16 august.     FORMULA 1. Campionul mondial en-titre de Formula 1, spaniolul Fernando Alonso (foto), a declarat ca nu stie daca va mai ramane la echipa McLaren-Mercedes, din cauza rivalitatii sale cu britanicul Lewis Hamilton. Pilotul spaniol a fost penalizat la startul in Marele Premiu al Ungariei, dupa un incident cu coechipierul sau, care a castigat apoi cursa. Cotidianul Marca a notat ca imediat dupa cursa, tatal lui Alonso si managerul Luis Garcia-Abad au discutat timp de aproximativ 20 de minute cu patronul echipei Renault, Flavio Briatore. De asemenea, spaniolul mai este dorit de BMW.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.