Franke asteapta vanzari de 13 milioane de euro, pana la finele lui 2007. ''Cifra de afaceri a companiei a crescut constant de la an la an cu 10 procente. Aceasta dezvoltare ne arata ca avantajele electrocasnicelor incorporabile (aspect modern, igiena
Franke asteapta vanzari de 13 milioane de euro, pana la finele lui 2007. ''Cifra de afaceri a companiei a crescut constant de la an la an cu 10 procente. Aceasta dezvoltare ne arata ca avantajele electrocasnicelor incorporabile (aspect modern, igiena, design) incep sa fie din ce in ce mai apreciate de consumatori. La finele lui 2006, Franke Romania a inregistrat o cifra de afaceri de aproximativ 11 miilioane euro. Pe primele 6 luni ale acestui an, am atins o crestere de 15% comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut'', ne-a declarat Valeriu Cobaschi, General Manager Franke Romania.Franke este lider pe piata de incorporabile din Romania, estimata la 30 de milioane de euro. ''Franke ofera linii complete de produse, intr-o gama variata. Avem peste 1.000 de coduri de produse pe care le innoim in fiecare an in proportie de cel putin 10%. Pentru produsele premium, bugetul de promovare este de regula intre 2 si 5% din cifra de afaceri. Anul acesta, bugetul de marketing Franke a fost de aproximativ 500 mii euro'', a mai spus Cobaschi. In prezent, compania are 40 de angajati.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.