Premierul Calin Popescu Tariceanu, impreuna cu fiul sau, si ministrul Apararii, liberalul Teodor Melescanu, au facut, sambata, o croaziera pe Marea Neagra cu o nava de razboi a Armatei Romane. Oaspetii s-au imbarcat in portul militar Constanta la bor
Premierul Calin Popescu Tariceanu, impreuna cu fiul sau, si ministrul Apararii, liberalul Teodor Melescanu, au facut, sambata, o croaziera pe Marea Neagra cu o nava de razboi a Armatei Romane. Oaspetii s-au imbarcat in portul militar Constanta la bordul navei "Egreta", apartinand Marinei Militare, cu care au iesit in larg, intr-o croaziera pe mare. Nava "Egreta" este o nava de comandament folosita mai mult pe Dunare. Teoretic, ea are interdictie de a naviga in Marea Neagra. Cu toate acestea, nava militara a venit special de la Tulcea pentru a-i plimba pe Tariceanu si Melescanu.
Purtatorul de cuvant al Ministerului Apararii, Andreea Dumitru, a sustinut ca este vorba despre o vizita de lucru, facuta la invitatia Statului Major al Fortelor Navale, pentru a discuta despre evaluarea dotarilor si necesarul de achizitii pentru fortele navale.
Nu este pentru prima oara cand ministri ai Apararii insotiti de alti demnitari folosesc vapoarele armatei in scopuri turistice. In august 2002, Ioan Mircea Pascu, impreuna cu familia si alti doi consilieri din MAp, insotiti, de asemenea, de familii, au plecat din Mangalia la Sulina cu nava militara "Lastun 190", ca sa manance un bors de peste. (D.S.S.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.