"Neinceperea urmaririi penale" pe toata linia. Acesta este finalul dosarului privind circumstantele in care elevul de clasa a XII-a Bogdan Costache s-a aruncat in gol de la fereastra profesoarei sale de limba romana, Corina Vasile. Procurorii Parche
"Neinceperea urmaririi penale" pe toata linia. Acesta este finalul dosarului privind circumstantele in care elevul de clasa a XII-a Bogdan Costache s-a aruncat in gol de la fereastra profesoarei sale de limba romana, Corina Vasile. Procurorii Parchetului Tribunalului Bucuresti au decis ca femeia nu poate fi acuzata de infractiunile pentru care a fost cercetata. Probele stranse in timpul cercetarilor nu au dovedit faptul ca profesoara l-a indemnat, convins sau sprijinit pe Bogdan Constache sa se sinucida si nici ca aceasta ar fi dorit sau acceptat aceasta posibilitate.


ALTE FAPTE. Corina Vasile a fost gasita nevinovata si pentru acuzatiile de a fi furat si distrus jurnalul intim al amantului si elevului sau, la priveghiul organizat de familie. Procurorii au ajuns la concuzia ca in cazul infractiunii de furt lipseste "cerinta legala ca deposedarea sa se produca in scopul insusirii pe nedrept a bunului", iar cu privire la fapta de distrugere "lipseste cerinta legala ca bunul distrus sa apartina altuia, respectiv fapta nu a fost de natura sa produca pericol public".
Profesoara a primit "NUP" si in cazul plangerii depuse la Parchet de parintii baiatului. Acestia o acuzasera ca la inceputul anchetei i-a convins sa treaca sub tacere caracterul intim al relatiei dintre ea si fiul lor. Potrivit anchetatorilor, nu s-a comis incercarea de a determina marturia mincinoasa, deoarece  Corina Vasile nu a recurs la corupere sau constrangere, asa cum prevede legea.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.