Autodesk a anuntat  acordarea titlului "Autodesk Inventor of the Month" pentru luna iulie 2007 companiei Jayco, lider in proiectarea si productia de interfete digitale. Programul "Inventor of the Month" recompenseaza cele mai inovatoare proiecte
Autodesk a anuntat acordarea titlului "Autodesk Inventor of the Month" pentru luna iulie 2007 companiei Jayco, lider in proiectarea si productia de interfete digitale. Programul "Inventor of the Month" recompenseaza cele mai inovatoare proiecte de dezvoltare in domeniul proiectarii si ingineriei realizate de marea comunitate a utilizatorilor solutiilor de proiectare software Autodesk Inventor, piatra de temelie a proiectarii digitale de prototipuri. Jayco a primit titlul "Inventor of the Month" pentru proiectarea si realizarea unui model nou de sistem computerizat mobil electronic pentru unul dintre clientii sai, ce permite echipajelor sa acceseze date critice de navigatie.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.