Producatorul de uree Amonil SA Slobozia a afisat o pierdere de 2,25 milioane lei in trimestrul al doilea al anului, cu 24,2% mai mica decat in perioada similara a anului trecut, in conditiile in care trei instalatii au fost oprite, informeaza un rapo
Producatorul de uree Amonil SA Slobozia a afisat o pierdere de 2,25 milioane lei in trimestrul al doilea al anului, cu 24,2% mai mica decat in perioada similara a anului trecut, in conditiile in care trei instalatii au fost oprite, informeaza un raport publicat de Bursa de Valori Bucuresti. Cifra de afaceri a companiei in trimestrul al doilea din 2007 a fost de 4,21 milioane lei. In primul semestru, cifra de afaceri a fost de 8,57 milioane lei. In primele sase luni ale anului, Amonil a raportat o pierdere de 7,14 milioane lei, cu 87.8% mai mare decat pierderile de 3,8 milioane lei raportate in primele sase luni ale anului anterior.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.