BASCHET. Nationala de juniori a Romaniei a fost invinsa de Serbia cu scorul de 145-37, intr-un meci din cadrul Grupei G a CE de la Madrid. Aceasta a fost cea mai categorica victorie din istoria competitiei, precedentul record datand din 2004, cand Se
BASCHET. Nationala de juniori a Romaniei a fost invinsa de Serbia cu scorul de 145-37, intr-un meci din cadrul Grupei G a CE de la Madrid. Aceasta a fost cea mai categorica victorie din istoria competitiei, precedentul record datand din 2004, cand Serbia a dispus cu scorul de 123-21 tot de Romania.   RECORD. Ieri-dimineata, la ora 11 si un minut, 24 de tineri din Sibiu au reusit sa doboare recordul celui mai lung meci de baschet, care era de 72 de ore. Selectati din randul suporterilor echipei CSU Sibiu, acestia nu s-au oprit din joc, propunandu-si sa continue cel putin pana la ora 19:00, pentru a face recordul si mai greu de batut.   ITALIA. Intr-un interviu acordat cotidianului Corriere dello Sport, antrenorul achipei Fiorentina, Cesare Prandelli, a avut numai cuvinte de lauda la adresa romanului Adrian Mutu. "Mutu este un om de gol, un campion, trebuie sa confirme aceasta mare dezvoltare a sa continuand sa aiba aceeasi atitudine", a declarat tehnicianul.   ANGLIA. Inter Milano a fost invinsa cu scorul de 3-0 de catre Aston Villa, in ultimul meci al turneului pe care l-a intreprins in Anglia. In prima repriza, Cristian Chivu a evoluat pe postul de fundas stanga, iar dupa pauza a fost mutat in centrul apararii. In minutul 68, romanul l-a faultat in careu pe Agbonlahor, penalty-ul fiind transformat de Barry. Inter a castigat un singur meci in Anglia, 3-1 cu Manchester United, si a pierdut trei: 0-2 cu Valencia, 1-2 cu Arsenal si 0-3 cu Aston Villa.   CHINA. O pereche de ghete de fotbal pe care Lionel Messi le-a purtat in meciul din semifinalele Cupei Spaniei, cand acesta a inscris un gol cu mana pentru Barcelona, similar celui marcat de Maradona la CM din 1986, a fost vandut la o licitatie organizata la Beijing pentru 4.000 de euro. O suvita din parul lui Ronaldinho a fost achizitionata cu 2.500 de euro, iar primul tricou imbracat de Thierry Henry la Barca a fost adjudecat pentru aceeasi suma. La licitatie au participat lider ai Partidului Comunist Chinez si oameni de afaceri, banii obtinuti fiind destinati copiilor cu dizabilitati.   TURCIA. Giani Kirita a inscris un gol pentru Ankaraguku, in meciul castigat cu 3-2 in fata formatiei Konyaspor, rezultat in urma caruia echipa sa a ocupat locul al treilea la Turneul Bunavointei, disputat la Konya. Kirita a intrat in teren dupa pauza, si a marcat golul de 3-1 in minutul 73, din lovitura libera.   GERMANIA. VfB Stuttgart s-a calificat in turul secund al Cupei Germaniei, in urma victoriei cu 2-1 obtinuta in fata echipei de liga secunda Wehen Wiesbaden. Romanul Ciprian Marica a debutat cu aceasta ocazie pentru Stuttgart intr-un joc oficial, fiind integralist. In primul tur s-au consemnat si doua surprize, Energie Cottbus fiind eliminata dupa lovituri de departajare de catre RW Essen (liga a treia), in timp ce St. Pauli (liga a doua), a invins cu 1-0 pe Leverkusen.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.