V-ati trezit vreodata in mijlocul unei metropole intrebandu-va care e cel mai potrivit loc in care sa mergeti? Probabil ca da. Solutia este  cumpararea unui ghid turistic, insa de cele mai multe ori brosurile disponibile sunt scrise in
V-ati trezit vreodata in mijlocul unei metropole intrebandu-va care e cel mai potrivit loc in care sa mergeti? Probabil ca da. Solutia este  cumpararea unui ghid turistic, insa de cele mai multe ori brosurile disponibile sunt scrise in limba locala sau in engleza. Si-atunci de ce sa nu avem de-acasa un ghid in limba romana? Top 10 Paris face parte dintr-o colectie mai ampla rezervata marilor capitale si va fi oferit de Saptamana Financiara impreuna cu numarul de azi. In fiecare oras turistic exista o sumedenie de obiective turistice care pot si merita sa fie vizitate. Daca ii intrebi pe cei care au fost deja pe-acolo, fiecare iti va recomanda un alt loc "care trebuie neaparat vazut". Asa se naste dilema turistului, iar ghidul Top 10 Paris incearca sa o rezolve in cazul capitalei Frantei. Top 10 Paris face parte dintr-o colectie intitulata Ghiduri Turistice Vizuale si a fost realizat de jurnalistii Mike Gerrard si Donna Dailey. Mike Gerrard a fost premiat in 2001 pentru cel mai bun ghid. Lucrarea este publicata in original de Editura Dorling Kindersley din Londra, versiunea in limba romana fiind editata de Litera International. Lista oraselor carora le-a fost dedicat un astfel de ghid cuprinde Atena, Barcelona, Berlin, Bruxelles, Londra, Madrid, Milano, New York, Paris, Praga, Roma si Viena, fiind in pregatire Amsterdam, Bucuresti, Budapesta si Venetia.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.