Curtea Veche vine sa-ti propuna doua volume din colectia "Sa fii sanatos".     Hrana vie pentru sanatate Nutritionist international de exceptie, dr Gillian McKeith a indentificat o serie de alimente miraculoase c
  Curtea Veche vine sa-ti propuna doua volume din colectia "Sa fii sanatos".     Hrana vie pentru sanatate Nutritionist international de exceptie, dr Gillian McKeith a indentificat o serie de alimente miraculoase care abunda in substante nutritive puternice si enzime esentiale pentru sanatatea si bunastarea noastra. Aflati acum care sunt beneficiile aduse sanatatii de o alimentatie bazata pe alimente "vii", in special hrana cruda, plina de vitamine si enzime. Aceste alimente neprocesate - germeni, cereale integrale, seminte, verdeturi, alge marine si multe altele - sunt pline de substante nutritive de importanta vitala pentru organism, in scopul indeplinirii functiilor fiziologice ale acestuia.     Cum sa oprim imbatranirea Daca ar exista o potiune magica prin care sa ne conservam tineretea, cine n-ar lua-o? Cu toate acestea, perspectiva unui elixir al tineretii nu mai e chiar atat de indepartata. Oamenii de stiinta au identificat deja zeci de substante care ataca insasi esenta imbatranirii, incetinind si facand reversibil procesul de deteriorare pe care il consideram azi ca fiind imbatranirea normala. Puterile remarcabile ale acestor potiuni contra imbatranirii se dezvaluie zilnic in laboratoarele prestigioase din lumea intreaga - in plus, sunt usor de obtinut si remarcabil de sigure.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.