Bietul Stefan a crezut ca fetele nu vor aventuri. Pana intr-o zia€¦ Cu Irina s-a cunoscut la o iesire. Venise cu o prietena de-a lui Stefan. Si-au schimbat priviri pline de intelesuri toata seara. Zambea cand trebuia si ii incur
  Bietul Stefan a crezut ca fetele nu vor aventuri. Pana intr-o zia€¦ Cu Irina s-a cunoscut la o iesire. Venise cu o prietena de-a lui Stefan. Si-au schimbat priviri pline de intelesuri toata seara. Zambea cand trebuia si ii incuraja pe cei care aveau de sustinut licenta. Cu el avea alte planuri. Cand gasca s-a spart, desi il cunoscuse cu cateva ore inainte, l-a rugat sa o conduca acasa. De cum au ajuns, au trait momente pline de pasiune. L-a avertizat ca are prieten si ca lucrurile le merg cam prost in ultima vreme, dar Stefan avea speranta lui. S-au intalnit si a treia zi. Aceeasi iubire patimasa. Dar ea nu voia relatie, voia distractie. Stefan se simtea folosit si dezamagit, asa ca a plecat mai departe.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.