Cel mai greu in viata este sa-ti inveti lectiile, iar cand reusesti, atunci se cheama ca ai supravietuit. Avea 16 ani si era cu bunica ei in vacanta. Un oras de munte, cu gust ancestral, plin de farmec, acolo unde bunica avea o sora. La ea a
Cel mai greu in viata este sa-ti inveti lectiile, iar cand reusesti, atunci se cheama ca ai supravietuit. Avea 16 ani si era cu bunica ei in vacanta. Un oras de munte, cu gust ancestral, plin de farmec, acolo unde bunica avea o sora. La ea au locuit vreme de o luna, timp in care adolescenta naiva din Capitala descoperea incet frumusetea muntelui. Apoi a venit furtuna... Baiatul surorii bunicii, proaspat casatorit, in asteptarea unui copil, sosise in concediu. De la prima privire aruncata fetei, animalul in calduri a iesit la iveala. Nu a mai contat ca era unchiul ei, nu a mai contat ca era o tanara nevinovata de pe bancile liceului, cu parinti severi si educatie stricta. Dornic sa se infrupte din nurii fapturii care-i acapara visele, asa-zisul unchi se apropie de bunica, le lua peste tot cu el, pe munte, cu telescaunul, pe la muzee, adormind astfel orice banuiala. Sotia insarcinata trecea prin chinurile greturilor si nu avea chef de drumetii, asa ca bestia era libera. A venit si ziua asteptata. Alaturi de un prieten, o lua la un film pe nepoata. Dupa spectacol, cei doi au hotarat ca ar fi bine sa se racoreasca. Au intrat in restaurant, au comandat vin, apa si suc. De aceeasi culoare cu vinul. Tanara a baut primul pahar, apoi a mers la toaleta. Cand s-a intors a gustat din pahar din nou, dar prinsa in vartejul conversatiei si fericita ca i se dadea atentie nu a sesizat ca sucul are un alt gust. A tot baut suc pana nu a mai vazut nimic, moment in care cei doi au luat-o fiecare de cate o mana si au condus-o pana la padurea din apropiere. Acolo, in ciuda betiei, ea se tinea tare si nu s-a lasat dezbracata cu una, cu doua. Cand a realizat ce urma sa se intample, a tipat cat a putut de tare. Nervii celuilalt au cedat si nu a rezistat sa asiste la nedreptate, asa ca a luat-o in brate pe fata si a condus-o acasa. Unchiul a primit pedeapsa cuvenita, sotia a divortat, copilul lui nu l-a avut ca tata pe el, iar pata tentativei de viol n-a putut fi stearsa. Nu exista inalbitor pentru constiinta... Tanara a invatat lectia si a supravietuit.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.