Martorii au afirmat ca ar fi vazut-o pe fetita in varsta de patru ani cu un barbat si o femeie la un restaurant din orasul Tongeren din Belgia.
Principalul suspect este descris ca avand in jur de 40 de ani, inaltime de 1,92 metri, par scurt negru, sprancene groase, barba crescuta de cateva zile si barbie ascutita. Imaginea virtuala il infatiseaza cu ochi mari si pupile intunecate. Se presupune ca acesta este vorbitor de olandeza si de flamanda. Partenera barbatului este descrisa drept o femeie cu parul saten care are peste 20 de ani si tenul bronzat.
Acesta se presupune ca ar fi britanica si ca la un moment dat a incercat sa fuga de la locul faptei. Autoritatile au afirmat ca se efectueaza teste ADN pe o ceasca folosita de femeie. Madeleine a disparut in urma cu trei luni, pe data de 3 mai, din apartamentul din statiunea Praia da Luz din Portugalia, in timp ce parintii ei Kate si Gerry luau cina la un restaurant din apropiere.
Este pentru a doua oara cand martorii au declarat ca au vazut-o pe fetita in Belgia de cand aceasta a fost rapita. Pe data de 1 iunie, un cuplu belgian a sustinut ca a vazut o fetita care semana cu Madeleine langa o catedrala din Liege. (D.M.)