Managerul de la Unirea Urziceni a criticat arbitrajul dupa ce echipa sa a condus de doua ori, pentru a fi egalata (2-2) in final de Gloria.

Finalista din acest an a Cupei Intertoto, scoasa din competitie de Atletico Madrid doar pe ba
Managerul de la Unirea Urziceni a criticat arbitrajul dupa ce echipa sa a condus de doua ori, pentru a fi egalata (2-2) in final de Gloria.

Finalista din acest an a Cupei Intertoto, scoasa din competitie de Atletico Madrid doar pe baza criteriului golului marcat in deplasare, s-a chinuit pentru a obtine un egal, 2-2, cu Unirea Urziceni, formatie aflata abia la al doilea sezon in prima liga.

Presedintele Unirii Urziceni, Mihai Stoica, s-a dezlantuit, la finalul meciului, la adresa asistentului Sebastian Gheorghe, pe care l-a considerat responsabil de mai multe semnalizari eronate, care, in opinia sa, au dezavantajat clar echipa ialomiteana. "De joc nu sint dezamagit, dar de rezultat sint, pentru ca am pierdut doua puncte dupa ce am condus timp de 80 de minute. Ma asteptam ca asistentul Sebastian Gheorghe sa ne dezavantajeze si ne-a dezavantajat. Felicit pe toti ceilalti arbitri, dar ce face acest Sebastian Gheorghe este incredibil. Daca este pastrat in continuare in corpul de elita al arbitrilor este o lipsa de respect fata de celelalte competitoare", a declarat Mihai Stoica, furios pe deciziile asistentului Sebastian Gheorghe, fiul fostului arbitru Constantin Gheorghe "Suceava".

Echipa Unirea Urziceni a deschis scorul in minutul 9, prin Bogdan Mara, care a sutat de pe linia de fund, surprinzindu-l pe portarul Calin Albut, care a scapat mingea in poarta. Gloria a reusit sa egaleze in minutul 80, prin Ion Dumitra, care a trimis mingea in poarta cu un sut din interiorul careului, la coltul lung. Dupa numai un minut de joc, Unirea Urziceni si-a marit din nou avantajul pe tabela de marcaj, prin Cristian Danalache, care a inscris cu un sut violent din careul advers, in urma unei gafe a apararii bistritene. Formatia gazda reuseste din nou sa egaleze, in minutul 90, prin Flavius Bad, care a trimis mingea in poarta printr-o lovitura de cap de la 10 metri.

Antrenorul echipei Unirea Urziceni, Dan Petrescu, a declarat, de asemenea, ca este extrem de dezamagit de rezultatul de egalitate, scor 2-2, din meciul cu Gloria Bistrita, considerind insa ca nu arbitrii, ci toti jucatorii sint vinovati pentru acest egal. "Inainte de meci, daca mi-ar fi spus cineva ca venim sa facem egal, poate as fi fost multumit. Cred ca numai mie, ca antrenor, mi se poate intimpla asta. Sa domini 80 de minute din 90, din toate punctele de vedere, ocazii dupa ocazii, zece ocazii am numarat, si sa primesti gol la aut si la lovitura libera! Am luat gol de la aut, ce sa mai zic? Toata echipa este de vina, in frunte cu antrenorul, cind primesti asa gol. Iar cei care au intrat trebuiau sa fie mai atenti si sa-i salveze pe ceilalti, care erau obositi", a spus tehnicianul.

Ioan Ovidiu Sabau s-a declarat multumit de rezultatul de egalitate inregistrat de Gloria Bistrita in meciul cu Unirea Urziceni, joi, in prima etapa a Ligii I, tinind cont de faptul ca evolutia jucatorilor sai a fost foarte slaba. "Daca jucam asa cu Rapid, nu avem nici o sansa sa cistigam. Oricum, nu pot sa am pretentii mai mari, trebuie sa accept aceasta situatie. Nu stiu cum sa antrenez echipa, ca sa ne salvam anul acesta", a mai spus Sabau.

La meci au asistat aproximativ 1.500 de spectatori, printre care s-au aflat 20-30 de sustinatori ai formatiei Unirea Urziceni. Doi dintre acestia au fost amendati cu 500 de lei de jandarmi pentru ca au facut scandal pe stadion.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.