Bucuresti
Cerul va fi variabil, cu innorari la sfarsitul noptii. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi in jur de 32 de grade, iar cea minima de 17...18 grade.
In tara
In vest, centru, nord si zona de munte vremea se va raci si va fi in general instabila. Instabilitatea se va manifesta prin innorari, averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. In sud-estul teritoriului cerul va fi variabil. Temperaturile maxime vor fi de la 19 grade in nord-vest pana in jur de 33 de grade in Campia Romana, iar cele minime se vor situa intre 10 si 20 de grade.
La munte
Sambata
Vremea se va raci usor si va fi in general instabila. Cerul va fi mai mult noros si pe arii extinse se vor semnala averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului.
Duminica
Vremea va fi in general instabila. Vor fi innorari si temporar se vor semnala averse si descarcari electrice. Cantitatile de apa vor fi mai insemnate si vor fi conditii de grindina.. Vantul va fi moderat, cu unele intensificari. Temperatura aerului va continua sa scada.
La mare
Sambata
Vremea va fi predominant frumoasa. Cerul va fi variabil, mai mult senin ziua, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile vor fi cuprinse intre 19-27 grade. Temperatura apei marii va fi 20-22 de grade.
Duminica
Vremea va fi predominant frumoasa, cu cerul variabil. Vantul va sufla moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 26 si 29 de grade, iar cele minime se vor situa intre 18 si 20 de grade.