Tentatiile Litoralului si vremea frumoasa au adus ieri la mare peste 100.000 de turisti, plajele devenind dis-de-dimineata pur i simplu neincapatoare.   Asa cum era de asteptat pentru week-end, hotelurile au fost ocupate la capacitate maxim
Tentatiile Litoralului si vremea frumoasa au adus ieri la mare peste 100.000 de turisti, plajele devenind dis-de-dimineata pur i simplu neincapatoare.   Asa cum era de asteptat pentru week-end, hotelurile au fost ocupate la capacitate maxima. De la Navodari si pana la Vama Veche cu greu gasesti un loc liber in spatiile de cazare, iar plajele Marii Negre au fost si ele asaltate de zecile de mii de turisti, veniti atat din toata tara, cat si din strainatate. Statiunea Neptun ramane si in acest sfarsit de saptamana in topul preferintelor turistilor. Conform datelor publicate de Inspectoratul Judetean de Politie Constanta, in aceasta statiune numarul petrecaretilor a depasit cu mult 20.000. Si statiunea Eforie se poate bucura de o crestere a turistilor, peste 18.000, in timp ce in hoteluri si pensiuni au fost cazati aproape 2.000 de straini. Numarul celorlalti turisti, adica cei care au preferat sa stea in gazda la Costinesti, la Vama Veche, 2 Mai sau Constanta, la rude si prieteni este mai greu de estimat. Oricum, si acestia sunt de ordinul zecilor de mii, motiv pentru care inca de la primele ore ale diminetii plajele s-au umplut ochi.   DAI UN BAN, DAR STAI IN FATA! Si cum un pahar cu bere rece este solutia ideala pentru a stinge arsita soarelui, bautura se vrea a fi la mare cautare. Insa, daca-ti doreste inima un tratament regesc, va trebui sa umbli ceva mai adand la buzunar! Tocmai de aceea un pahar adus direct la sezlong ajunge si la 7 lei. Senzatiile tari, dar racoroase costa si ele destul de mult: 100 de lei pentru 15 minute cu ski-jetul si 15 lei pentru 10 minute cu banana. Vrei sa patinezi pe gheata timp de trei ore? Dorinta iti este indeplinita! O poti face contra sumei de 30 de lei, bani in care intra si inchiriatul patinelor. Daca in sudul Litoralului pretentiile pentru distractii sunt mai modeste, Mamaia este statiunea in care nebunia distractiei se face simtita la maximum.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.