Se apropie vacantele si lumea incepe sa paraseasca orasele, sa caute aerul curat la munte sau soarele si briza marina la tarmul marii. Cu toate ca garderoba este complecta si gata de mult, in ultimul moment se dovedeste mai totdeauna ca l
  Se apropie vacantele si lumea incepe sa paraseasca orasele, sa caute aerul curat la munte sau soarele si briza marina la tarmul marii. Cu toate ca garderoba este complecta si gata de mult, in ultimul moment se dovedeste mai totdeauna ca lipseste ceva, un fleac, o nimica toata, de care avem insa absoluta nevoe si fara de care nu putem pleca. Pe langa maillot-urile multicolore, ne trebue poate inca unul, tricotat de mana, in lana groasa vert-jade. Va mai propunem si pijamaua, compusa dintr-un pantalon larg alb, bluza facuta dintr-un sal de matase in dungi diagonale si jachetica scurta de tot, in una din culorile salului. O alta idee de imbracaminte, recomandabila pentru sporturile de plaja, este pantalonul scurt de panza, "shorts" propagat de americani. Se poarta cu o bluza-camase de sport de culoare vie sau cu un jersey fara maneci, vargat orizontal in bleu-marin-alb, sau rosu-alb, ca acele adoptate de marinarii din toata lumea. Cel mai mult se vor vedea insa anul acesta rochiile de plaja.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.