CRAIOVA - Investitie de 675 de milioane de euro In cazul in care va castiga licitatia pentru cumpararea fostei fabrici Daewoo din Craiova, compania Ford Motor a garantat investitii de minimum 675 de milioane de euro. De asemenea, locurile de mun
CRAIOVA - Investitie de 675 de milioane de euro In cazul in care va castiga licitatia pentru cumpararea fostei fabrici Daewoo din Craiova, compania Ford Motor a garantat investitii de minimum 675 de milioane de euro. De asemenea, locurile de munca ar putea ajunge la totalul de 9.000, iar productia de autovehicule s-ar cifra la aproximativ 300.000 de masini anual. In 2006, fabrica de la Craiova a produs 24.000 de autovehicule si 116.000 motoare.   KIA - Prezinta un coupe sport Kia va prezenta la Frankfurt la 11 septembrie noul concept-car coupe sport. Realizat la indicatiile designerului-sef Peter Schreyer in Europa, noul concept-car, al carui nume este inca tinut ascuns, este un coupe 2+2. "Am inceput aceasta aventura cu Kia ex_ceea€™d cabrio, prezentata la Targul de la Geneva, iar la Frankfurt sunt convins ca Kia va surprinde intreaga lume automobilistica cu acest coupe sport", a spus acesta.   SKODA - Cehii ataca Australia Daca pana acum s-a comercializat pe patru continente, marca Skoda se extinde. Incepand din luna octombrie, mai exact dupa Salonul Auto de la Sydney, Skoda va dispune de o retea de 14 dealeri pe cuprinsul Australiei. In prima faza, pe continentul de la Antipozi vor fi comercializate modelele Roomster si Octavia, Australia devenind astfel cea de-a 100-a piata de desfacere a firmei cehe.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.