Anchor Grup, dezvoltatorul primului mall din Romania, a intrat si pe piata rezidentiala, prin ansamblul InCity Residences. S-a vindut 93% din prima transa de apartamente.

Complexul, situat pe Calea Dudesti, la 250 de metri de Bucuresti Mall, la aceeasi distanta de Piata Alba Iulia si la 2 kilometri de Piata Unirii, ofera 502 apartamente, dispuse in 4 blocuri a cite 17 etaje. Ansamblul rezidential InCity Residences cuprinde apartamente cu arhitectura moderna si finisaje interioare personalizate. Din totalul de 502, apartamentele standard sint in numar de 462. Dintre acestea, 116 sint garsoniere, 114 sint doua tipuri de apartamente cu doua camere, 230 sint trei tipuri de apartamente de trei camere si doua apartamente sint de patru camere. Suprafetele brute ale acestor apartamente se incadreaza intre 62 si 170 mp. In plus, in InCity Residences sint si 40 de apartamente tip penthouse, dispuse pe trei etaje, cu un numar de camere variind de la trei la cinci, cu suprafete brute cuprinse intre 156 si 239 de metri patrati.

Lucrarile de constructie au demarat in luna august a anului trecut si se vor finaliza in a doua jumatate a lui 2008. Procesul de vinzare a apartamentelor va fi realizat in doua etape. Vinzarea locuintelor a inceput la mijlocul lui octombrie 2006. Pretul apartamentelor in prima faza a procesului de vinzare a fost de 1.300 de euro fara TVA/metrul patrat construit. Pretul din prezent al apartamentelor este de 1.850 de euro plus TVA/metrul patrat construit. InCity Residences ofera optiuni variate de cumparare a apartamentelor. Astfel, se poate cumpara o locuinta printr-o modalitate de plata speciala oferita de developer impreuna cu Europe Bank. In acelasi timp, clientul este liber sa aleaga orice tip de conditie de finantare de la orice banca sau plata cash. „InCity Residences va fi vindut in doua faze", spune Burcu Karasoy, director de marketing si vinzari la Anchor Grup. InCity Residences este in prima faza a vinzarilor, care face disponibile doua blocuri. Pina in prezent, din aceste prime doua blocuri s-au vindut 93%, raminind disponibile 7%. In toamna vor incepe vinzarile pentru a doua faza a proiectului, blocurile C si D.

Proiectul va fi finalizat in a doua jumatate a anului 2008 si va oferi 5.000 de metri patrati de spatii verzi, 585 de locuri de parcare subterana, gradinita si locuri de joaca pentru familiile cu copii, un centru de fitness, o piscina acoperita si piste de jogging pentru cei activi, care iubesc sportul. In plus, viitorii rezidenti din InCity Residences vor beneficia de facilitati precum supermarket, farmacie, un salon modern de infrumusetare, restaurant, ATM-uri, securitate non-stop, sistem CCTV pe fiecare etaj si video interfon, pentru ca oricine sa gaseasca un loc confortabil intr-un mediu sigur. InCity Residences are asigurat un sistem de acces pe baza de card, iar constructia respecta cele mai noi reglementari antiseismice.

InCity Residences de la A la Z • Ansamblul ofera 502 apartamente, cu suprafete care variaza de la 62 la 239 mp. Locuintele sint dispuse in 4 blocuri a cite 17 etaje. Pretul actual al apartamentelor este de 1.850 de euro plus TVA/mp.

• Majoritatea apartamentelor, 462, sint locuinte standard, cu suprafete intre 62 si 170 mp: 116 sint garsoniere, 114 sint doua tipuri de apartamente cu doua camere, 230 sint apartamente cu trei camere si doua apartamente cu patru camere.

• In InCity Residences sint si 40 de apartamente tip penthouse, dispuse pe trei etaje, cu un numar de camere variind de la trei la cinci, cu suprafete cuprinse intre 156 si 239 de metri patrati.

• Complexul este situat pe Calea Dudesti, la 250 de metri de Bucuresti Mall si la 2 km de Piata Unirii. Valoarea proiectului InCity Residences este de circa 40 de milioane de euro.

• Lucrarile de constructie au demarat in luna august a anului trecut si se vor finaliza in a doua jumatate a lui 2008.

• Proiectul va oferi 5.000 de metri patrati de spatii verzi, 585 de locuri de parcare subterana, gradinita si locuri de joaca pentru familiile cu copii, un centru de fitness, o piscina acoperita si piste de jogging pentru cei activi, care iubesc sportul.

• Viitorii rezidenti vor beneficia de facilitati precum supermarket, farmacie, un salon modern de infrumusetare, restaurant, ATM-uri, securitate non-stop, video interfon, sistem de acces pe baza de card, iar constructia respecta cele mai noi reglementari antiseismice.

• InCity Residences va fi vindut in doua faze. Complexul este in prima faza a vinzarilor, care are disponibile primele doua blocuri (A si B). Din acestea s-au vindut 93% din locuinte, raminind disponibile 7%. In toamna vor incepe vinzarile pentru a doua faza a proiectului, blocurile C si D.

• Vinzarea locuintelor a inceput la mijlocul lui octombrie 2006, iar pretul apartamentelor in prima faza a procesului de vinzare a fost de 1.300 de euro fara TVA/metru patrat.

• InCity Residences ofera optiuni variate de cumparare a apartamentelor. Astfel, se poate cumpara prin rate la developer, credit ipotecar la Credit Europe Bank sau plata cash. In acelasi timp, clientul este liber sa aleaga orice oferta de finantare de la orice banca.

Planuri imobiliare de 200 de milioane de euro Compania Anchor Grup anunta un volum de investitii de 350 de milioane de euro in proiecte finalizate sau viitoare.

Anchor Grup activeaza pe toate segmentele pietei imobiliare: retail, rezidential si cladiri de birouri. In Romania, compania este prezenta de 10 ani. Principalele proiecte ale companiei sint: Bucuresti Mall, primul mall din Romania, Plaza Romania, Anchor Plaza (birouri de clasa A) si InCity Residences, ansamblu rezidential localizat in centrul Bucurestiului. Pina in prezent, compania a investit pe piata de real estate 134 de milioane de euro, iar pentru proiectele in derulare sint alocate aproximativ 206 milioane de euro.

In urmatorii ani, Anchor Grup va dezvolta o serie de proiecte in segmentele retail, rezidential si cladiri de birouri. Potrivit lui Burcu Karasoy, directorul de marketing si vinzari al dezvoltatorului turc Anchor Grup, investitiile pe care compania le va realiza in urmatorii cinci ani depasesc 200 de milioane de euro si se vor concentra pe dezvoltarea de cladiri de birouri, proiecte de locuinte si noi centre comerciale. Pina in prezent, Anchor a achizitionat peste un milion de metri patrati de teren, in Bucuresti si in imprejurimile acestuia.

Oficialii companiei spun ca mizeaza mult pe brandul propriu. Valoarea proiectului InCity Residences este de circa 40 de milioane de euro. Ansamblul rezidential a fost ridicat de Anchor Grup impreuna cu BA Constructii, compania care a construit anterior centrul comercial Anchor Plaza. Potrivit directorului de marketing al companiei, in ceea ce priveste InCity Residences, investitia este facuta in totalitate din surse proprii.

„Nu ne-am gindit sa apelam la fonduri de investitii, pentru ca dorim ca proiectul sa ne poarte brandul, asemenea Plaza Romania si Bucuresti Mall. Pentru noi este important si ceea ce se intimpla dupa ce vom vinde proiectul. Pina in momentul de fata, 60-70% dintre clientii InCity Residences chiar vor locui acolo si ne intereseaza consolidarea brandului Anchor printre clientii nostri", spune Burcu Karasoy.