Conservatorii vor candida pe liste proprii la europarlamentare si si-au propus sa obtina cel putin 7% din voturi. Cap de lista va fi Maria Grapini (foto), dupa cum a hotarat ieri la Brasov conducerea PC. Pe lista, pe urmatoarele locuri se afla Irinel
Conservatorii vor candida pe liste proprii la europarlamentare si si-au propus sa obtina cel putin 7% din voturi. Cap de lista va fi Maria Grapini (foto), dupa cum a hotarat ieri la Brasov conducerea PC. Pe lista, pe urmatoarele locuri se afla Irinel Popescu, Codrut Seres, Florin Anghel, Silvia Ciornei, Mihai Leu. Liderul Partidului Conservator, Dan Voiculescu, a precizat ca Maria Grapini a fost aleasa in unanimitate de Biroul Politic si de Biroul Permanent pentru a fi prima pe lista, deoarece "cunoaste foarte bine problematica europeana prin prisma intereselor romanesti".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.