Numeroasele accesari ale rubricii „Vremea sexy" au adus postul din Pache Protopopescu in top 10 pe trafic.ro.

De trei saptamini, pe site-ul postului pastorit de Adrian Sirbu starea vremii este prezentata de cite o domnisoara, in fiecare zi alta, care renunta la partea textila a personalitatii in mod leganat, isi da friu liber mingiierilor si cauta sa urce cu degetele pe muntele lui Venus. Temperaturile prognozate pentru cele mai importante orase din tara sint doar afisate pe ecran, pentru cine mai are ochi pentru asta. Proiectul „Vremea sexy" a fost gindit sa devina permanent daca rezultatele analizei perioadei de proba vor fi pozitive.

Desi majoritatea comentariilor la adresa rubricii sint negative, numarul de accesari, datorat si acestei rubrici, situeaza site-ul printre primele zece pe trafic.ro, pe tronsonul Media. Cei mai multi vizitatori sint nemultumiti de aspectul fetelor, pe care le considera „grase, stresate, speriate de bombe, urite, obosite, aratari, panarame". Altii apostrofeaza postul pentru „miscarea" facuta. Exista chiar si mesaje apocaliptice, postate de adevarati profeti ai Internetului: „Rusine! Pocaiti-va! Judecata lui Dumnezeu e aproape!" sau „Cititi-va Biblia si inchinati-va lui Dumnezeu, ca nu mai e mult de trait pentru pamintul acesta. Timpul e scump, nu-l irositi cu mizerii satanice. Fiti si voi crestini de-acum incolo!".

„Daca traficul pe aceste clipuri ramine constant, indiferent de tonul comentariilor, inseamna ca majoritatea tacuta e mai importanta pentru noi. Evident, feedback-ul de la useri nu e de neglijat, dar conteaza si numarul celor care intra pe site pentru aceasta rubrica", spune Robert Berza, Internet Business Unit Manager, PRO TV.

Nimeni nu stie insa cine sint fetele. Si nici cite sint. „Nu le-am selectat noi. Si inca ceva: nu sint romance. Stim ca informatia asta surprinde, dar clipurile video nu sint produse de PRO TV, ci doar achizitionate de la o companie din Cehia."

„Vremea sexy" e unul dintre proiectele diviziei de Internet a PRO TV, care doreste sa lanseze mai multe rubrici permanente cu continut exclusiv online. Putine sanse asadar ca „Vremea sexy" sa se mute pe sticla. Postul a ales sa puna rubrica in practica „pentru ca toate site-urile noastre incearca sa le ofere userilor cit mai mult continut complementar celui difuzat pe tv". Reprezentantul postului recunoaste ca, in conditiile in care pe majoritatea site-urilor de stiri sau de tv se observa o scadere usoara de trafic din cauza verii, www.protv.ro a reusit sa ramina pe acelasi palier si datorita rubricii „Vremea sexy".

Urmariti fetele de la „Vremea sexy" pe www.cotidianul.ro/select