Partida din aceasta seara, care va avea loc la 21:30, reprezinta inceputul disputelor directe intre formatiile care si-au propus oficial castigarea campionatului. Cum ambele echipe nu concep decat victoria, este de asteptat un meci pe viata si pe moa
Partida din aceasta seara, care va avea loc la 21:30, reprezinta inceputul disputelor directe intre formatiile care si-au propus oficial castigarea campionatului. Cum ambele echipe nu concep decat victoria, este de asteptat un meci pe viata si pe moarte.     Cea mai incinsa editie de campionat de dupa 1989 nu mai are rabdare. Etapa a doua a sezonului care va pro-pulsa automat campioana in grupele Ligii Campionilor programeaza deja prima intalnire intre doua echipe care au ca obiectiv ocuparea locului 1 la final, CFR Cluj si "Poli" Timisoara urmand sa joace in aceasta seara, de la 21:30, in direct la Kanal D.     DILEMA. Asemenea momentelor de dinaintea primei etape, cand CFR a castigat la Galati cu 1-0, tehnicianul gazdelor, Ioan Andone, se confrunta cu aceeasi "inflatie" de jucatori. Practic, chiar si alcatuirea listei de primii 18 jucatori este o nebuloasa, cata vreme formatia din Cluj are absolut toti jucatorii valizi, iar nu mai putin de cinci dintre titularii din sezonul precedent nu mai prind nici macar lotul pentru etapa! Acestia sunt Anca, Surdu, Oliveira, De Sousa si Manuel Jose, primul declarandu-se deja frustrat de situatia creata: "Ma linistesc insa cand ma gandesc ca atunci cand voi prinde prima echipa n-o sa ma mai scoata nimeni dintre titulari". Oricum, pentru a nu crea probleme in sanul lotului, Arpad Paszkany a instituit o premiera absoluta, decizand ca inclusiv fotbalistii care nu prind echipa sa fie premiati la victorie. Astfel, fiecare jucator din cei de mai sus a primit cate 1.200 de dolari dupa meciul de la Galati! Unul dintre putinii romani care se mai regasesc in prima echipa a CFR-ului, Alin Minteuan, a reafirmat ieri ca formatia sa se va bate la titlu: "Ne gandim numai la meciul cu Timisoara. Va fi o partida teribil de grea, pe care nu avem voie s-o pierdem, deoarece tinta noastra este sa luam titlul national anul acesta".     RAZBOINICI. De partea cealalta, Timisoara vine la Cluj aureolata de victoria si jocul bun reusite la debutul noului campionat impotriva lui "Poli" Iasi. Conform tehnicianului ceh al banatenilor, Dusan Uhrin jr, Poli se va prezenta intr-un alt registru tactic decat in prima etapa. "Le-am pregatit deja cateva surprize clujenilor. Singurul lucru pe care il pot afirma in acest moment este ca vom avea o alta tactica fata de meciul cu «Poli» Iasi. Dupa ce am vazut mai multe meciuri ale CFR-ului, este clar ca trebuie sa avem grija de patru jucatori de la adversari, respectiv Fabbiani, Didi, Semedo si Toni. Vrem ca intalnirea sa aiba un ritm bun, iar asta sa fie in avantajul nostru. Vrem sa castigam, cu aceasta mentalitate vom intra la toate partidele, indiferent de numele formatiei adverse", a spus Uhrin.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.