Se cunoaste ca am intrat oficial in Europa! Vara asta, desi a fost maaaare canicula, a plouat totusi din belsuga€¦ cu festivaluri si cantari. Aproape toata floarea cea vestita a muzichiei internationale si-a facut drum si spre t
  Se cunoaste ca am intrat oficial in Europa! Vara asta, desi a fost maaaare canicula, a plouat totusi din belsuga€¦ cu festivaluri si cantari. Aproape toata floarea cea vestita a muzichiei internationale si-a facut drum si spre tara noastra. Julio Iglesias, Rolling Stones, Michael Bolton, George Michael, Marilyn Manson si Alice Cooper (geniali in duetul de la Ba€™Estival), RBD, Robert Plant , Therapy, Bob Sinclar, Deep Dish, Pussycat Dolls sunt doar cateva nume grele care ne-au gadilat urechile intr-un mod placut. Mai mult sau mai putin cu succes, unii, dar ce mai conteaza acum! Pe langa vizita artistilor de calibru, viata culturala romaneasca a fost colorata si de multe asemenea manifestari: de la festivalul de arta medievala "Trubadurul indragostit" de la Sighisoara la cel de la Callatis. Plus Festivalul Tineretii de la Costinesti, plus FesTop de la Navodaria€¦ si cate si mai cate. Nu va puneti bagajele-n cui. Urmeaza Folk You!, Mamaia 2007, iar in septembrie, Paco de Lucia (in cadrul Festivalului Plai din Timisoara) si apoi, in Bucuresti, Black Eyed Peas. Auditie placuta!


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.