Consiliul Superior al Magistraturii si Parchetul General ar putea demara verificari in privinta presedintelui Curtii de Apel Oradea, Gheorghe Groza, acuzat de Cristina Paveliuc, un actionar al Chimprestor SA Oradea, de abuz in serviciu pentru ca ar f
Consiliul Superior al Magistraturii si Parchetul General ar putea demara verificari in privinta presedintelui Curtii de Apel Oradea, Gheorghe Groza, acuzat de Cristina Paveliuc, un actionar al Chimprestor SA Oradea, de abuz in serviciu pentru ca ar fi dat o sentinta intr-un dosar cu doua zile inainte de data la care era programat procesul. Potrivit plangerii semnate de Paveliuc, in luna iunie, AGA a Chimprestor a decis distribuirea din portofoliul societatii a 6.613 actiuni catre o parte dintre actionari, hotarare "luata in conditii de nelegalitate prin incalcarea in mod flagrant a celui mai important drept conferit de lege actionarilor si anume dreptul la vot". In consecinta, dna Paveliuc a facut o plangere, iar Tribunalul Bihor a decis suspendarea hotararii AGA, printr-o ordonanta presedintiala. Impotriva acesteia a fost inregistrata la C.A. Oradea o cerere prin care se solicita suspendarea executarii sentintei date de Tribunalul Bihor. Cererea de apel urma sa fie solutionata in data de 28 iulie, data care aparea si pe site-ul Ministerului Justitiei, numai ca, aceasta a fost solutionata, pronuntata si redactata la 26 iunie, exact in aceeasi zi cand fusese depusa cererea de apel.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.