Presedintele executiv al clujenilor a declarat ca echipa sa a fost dezavantajata de arbitraj in meciul cu Otelul, de la Galati, din prima etapa a Ligii I, si ca va solicita in continuare aducerea de arbitri straini pentru meciurile din campionatul
Presedintele executiv al clujenilor a declarat ca echipa sa a fost dezavantajata de arbitraj in meciul cu Otelul, de la Galati, din prima etapa a Ligii I, si ca va solicita in continuare aducerea de arbitri straini pentru meciurile din campionatul intern. Iuliu Muresan a reclamat anularea eronata a golului marcat de Didi, pe motiv de ofsaid. De partea cealalta, antrenorul galatenilor, Petre Grigoras, a contestat si el arbitrajul lui Serea, in timp ce directorul general al Otelului, Marius Stan, a spus ca delegarea Irinei Mart a fost neinspirata.
"Am fost dezavantajati de arbitraj, pentru ca ni s-a anulat un gol perfect valabil. Jocurile se pare ca au inceput inca din prima etapa, odata ce unele echipe primesc penalty gratuit, iar noua nu ni se da un gol valabil! Am sa propun infiintarea unui fond in care cluburile din Liga I sa stranga bani pentru a aduce arbitri din strainatate. Arbitrii romani cred ca nu au valoare si arbitrajul e marea problema a fotbalului romanesc", a spus Muresan. Oficialul clujean a mentionat ca, in opinia sa, arbitrul asistent care a semnalizat pozitie de ofsaid la atacantul Didi, dupa ce acesta a marcat in minutul 77, nu are ce cauta in arbitraj. Muresan n-a comentat insa penalty-ul acordat de Serea, din care echipa sa a marcat golul victoriei (Trica, in minutul 5), asta dupa ce, inainte de meci, spusese ca "CFR vrea un penalty la Galati, chiar daca nu va fi corect, pentru a nu pleca in dezavantaj fata de altii!". La randul sau, Marius Stan a declarat ca il intriga delegarea Irinei Mart la un astfel de meci. "Daca cei de la Cluj contesta arbitrajul, noi ar trebui sa omoram pe cineva pe aici! Ma intriga delegarea Irinei Mart la un meci cu o asemenea incarcatura. Insa nu vreau sa intru in discutii despre arbitraj, pentru ca vad ca deja dupa prima etapa a inceput balacareala", a spus Stan.
Andone: "Am avut sansa"
Antrenorul lui CFR a declarat ca ar fi fost un esec pentru el ca CFR sa obtina un rezultat de egalitate in meciul cu Otelul. "Nimeni nu m-ar fi iertat ca am lasat acasa un jucator de un milion de euro. Lumea poate spune ca am castigat nemeritat, dar eu zic ca nu e asa, am castigat cu sansa. A fost un meci extrem de greu. Am intalnit cea mai in forma echipa din campionat in acest moment", a spus Andone. In schimb, antrenorul Otelului, Petre Grigoras, s-a declarat dezamagit de rezultat: "Sunt trist, cred ca un rezultat de egalitate ar fi fost echitabil. Am primit un gol pe o greseala personala. Am avut si noi multe ocazii de a marca si cred ca nu a fost o diferenta intre noi si CFR". Grigoras a avut o iesire nervoasa dupa meci, la adresa lui Serea. "Te-au dat afara de doua ori si te-au primit degeaba inapoi! Mai bine ramaneai afara din arbitraj!", a strigat Grigoras. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.