"Telenovela" transferului lui Ovidiu Herea, de la FC National, care s-a intins atat de mult incat ar putea intra in concurenta cu mutarea lui Chivu de la Roma la Inter, pare sa se apropie de sfarsit. Nu este nimic sigur, deoarece lucrurile s-au co
"Telenovela" transferului lui Ovidiu Herea, de la FC National, care s-a intins atat de mult incat ar putea intra in concurenta cu mutarea lui Chivu de la Roma la Inter, pare sa se apropie de sfarsit. Nu este nimic sigur, deoarece lucrurile s-au complicat de atatea ori in acest caz, chiar dupa ce jucatorul a fost prezentat la Rapid, insa de aceasta data partile anuntau ca aseara tranzactia s-ar fi putut realiza. In conditiile initiale, adica un imprumut de la FC National la Rapid, pentru 350.000 de euro, si cu o majoritate covarsitoare a "bancarilor", 80%, in cazul unei revanzari a lui Herea.
Dupa ce s-a inteles cu Constantin Iacov, patronul lui FC National, George Copos a avut o intalnire cu impresarul Ana Maria Prodan, cea care a exclus categoric varianta unui imprumut, ducandu-l pe jucator la negocieri cu Steaua dupa ce acesta fusese prezentat in Giulesti.
"Cred foarte mult in Ana Maria Prodan, cred in intelepciunea si in viziunea ei. Am o parere foarte buna despre ea ca impresar si sunt convins ca ne va ajuta ca Ovidiu Herea sa se intoarca la Rapid", a incercat Copos sa o perie pe agenta jucatorului. "Este adevarat ca m-am intalnit cu domnul Copos. Imi pare sincer rau pentru situatia tensionata creata, dar sper ca, pana la urma, vom ajunge la o intelegere. Eu imi doresc ce e mai bine pentru jucator", a mai indulcit si impresarul tonul, dupa ce, zilele trecute, anunta ca Herea nu va juca nici in ruptul capului la Rapid. Totusi, atunci cand a auzit ca se pune din nou problema unui imprumut, Ana Maria Prodan a respins categoric oferta, explicand clar ca jucatorul nu va semna decat "un contract pe care scrie definitiv".
Daca isi va mentine pozitia, exista posibilitatea ca Herea sa ramana la FC National si sa joace in Liga a II-a, caz in care cu greu va mai putea fi vandut. Tocmai de aceea, Copos vrea sa plateasca doar 350.000 de euro pentru un imprumut pe trei ani, timp in care sa aiba doar 20% din drepturile federative ale fotbalistului, iar "bancarii" restul, dupa acest algoritm urmand sa se imparta banii in eventualitatea unei vanzari a lui Herea. Iacov si-a dat acordul si pentru aceasta tranzactie, dupa ce, in urma cu doua saptamani, batuse palma cu Copos pentru o afacere asemanatoare, respinsa de fobalist, care nu a dorit sa semneze cu Rapid. Ana Maria Prodan l-a dus pe Herea din cantonamentul giulestenilor la sediul clubului Steaua, iar la iesire a anuntat ca acesta a semnat o intelegere pe patru ani cu Steaua. Despre care in ultimele zile nu s-a mai vorbit deloc, fiindca ar fi fost ilegal ca Herea, aflat sub contract cu FC National, sa trateze cu alt club, fara acordul gruparii de care apartine. Copos a profitat imediat si, pe langa vorbele frumoase despre impresar, a scapat si cateva amenintari. "Daca Herea nu ajunge in Giulesti, vom face plangere la UEFA si la FIFA, pentru ca s-a comis o ilegalitate, iar domnisoara impresar stie bine asta!", a avertizat patronul Rapidului.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.