Cel mai mare producator de dulciuri la nivel mondial, Cadbury, a raportat o scadere de 6% a profitului operational aferent T1, la 180 milioane de lire intrucat deprecierea dolarului a contrabalansat avansul de 6% al vanzarilor, transmite Reuters, cit
Cel mai mare producator de dulciuri la nivel mondial, Cadbury, a raportat o scadere de 6% a profitului operational aferent T1, la 180 milioane de lire intrucat deprecierea dolarului a contrabalansat avansul de 6% al vanzarilor, transmite Reuters, citat de Mediafax. Rezultatul mentionat este calculat in conditii comparabile si exclude castigul diviziei de bauturi din American de Nord, care detine branduri precum Dr. Pepper, 7UP si Snapple. Analistii intervievati de Reuters au estimat un profit operational de 176-205 milioane de lire. Pe de alta parte, conducerea Cadbury este pregatita sa divizeze grupul, prin desprinderea diviziei de bauturi din America de Nord de restul activitatilor, in cazul in care compania nu va fi vanduta.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.