Aparitia unor fotografii recente cu fiica lui Ozzy Osbourne a dus la o adevarata furtuna in toata lumea. Atat tabloidele, cat si ziarele americane si britanice studiaza problema pe toate partile: a slabit spectaculos vedeta, sau pur si simplu a fost
Aparitia unor fotografii recente cu fiica lui Ozzy Osbourne a dus la o adevarata furtuna in toata lumea. Atat tabloidele, cat si ziarele americane si britanice studiaza problema pe toate partile: a slabit spectaculos vedeta, sau pur si simplu a fost creionata pe calculator?
Fotografiile care au facut inconjurul lumii reprezinta de fapt un promo pentru o piesa de teatru, "Chicago", in care Kelly interpreteaza rolul Mamei Morton.
Cei care au vazut-o recent pe fiica lui Sharon si Ozzy Osbourne in New York au declarat ca tanara de 22 de ani "nu are nici o legatura cu sirena svelta din fotografii". La randul lor, mai multi specialisti in computere sau moda au declarat ca "fotografiile par a fi o combinatie intre un corset foarte strans si un program pe computer foarte performant. Se poate vedea dupa maini ca Kelly nu este atat de slaba pe cat pare. Oricum, cei care au muncit la imaginea ei merita felicitari, pentru ca aceasta nu a aratat niciodata atat de bine ca acum", a declarat expertul in computere James Facey.
Cu toate acestea, se pare ca adevarul este undeva la mijloc, pentru ca alte fotografii, care o surprind pe vedeta pe strada, arata ca totusi aceasta a mai slabit.
Purtatorul de cuvant al familiei Osbourne a declarat ca "numai parul si barbia" acesteia au fost modificate pe calculator. In orice caz, este cert ca paparazzii nu vor lasa aceasta "enigma" sa dureze prea mult, si vor scoate pe piata noi fotografii, neprelucrate de aceasta data. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.