Banca Comerciala Romana (BCR) a inregistrat in primele sase luni un profit net de 403 mil. lei, in scadere cu aproximativ 10% fata de rezultatul obtinut in aceeasi perioada din 2006, au declarat surse din cadrul bancii agentiei Mediafax. Aceleasi sur
Banca Comerciala Romana (BCR) a inregistrat in primele sase luni un profit net de 403 mil. lei, in scadere cu aproximativ 10% fata de rezultatul obtinut in aceeasi perioada din 2006, au declarat surse din cadrul bancii agentiei Mediafax. Aceleasi surse au adaugat ca rezultatul este bun in ciuda cheltuielilor cu restructurarea si cu platile personalului disponibilizat, spunand ca profitul ar putea urca intr-un ritm mai alert in a doua parte a anului.Bugetul de venituri si cheltuieli aprobat de actionarii bancii are in vedere pentru acest an cresterea profitului cu 62%, iar a activelor cu 31%, fata de 2006, cand activele nete erau de 45,08 mld. lei, potrivit datelor bancii centrale.Astfel, profitul BCR ar urma sa creasca la 1,33 mld. lei, iar activele la circa 59 mld. lei.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.