Rockerul britanic Ozzy Osbourne a fost tratat, in week-end, la un spital din Denver pentru "o procedura minora", a informat managementul starului. REVINE PE SCENA. Motivul pentru care Ozzy a primit ingrijiri medicale nu a fost dat publicitatii

Rockerul britanic Ozzy Osbourne a fost tratat, in week-end, la un spital din Denver pentru "o procedura minora", a informat managementul starului. REVINE PE SCENA. Motivul pentru care Ozzy a primit ingrijiri medicale nu a fost dat publicitatii, insa postul KUSA-TV, afiliat al NBC, a informat pe site-ul sau ca Osbourne a fost supus unei operatii pentru eliminarea unui cheag de sange. Interventia a avut loc sambata noaptea, la finalul unui show, dupa ce rockerul in varsta de 58 de ani s-a plans pe tot parcursul zilei ca il doare piciorul. "Ozzy Osbourne a suferit o interventie chirurgicala minora la Rose Medical Center. Ulterior, el a fost externat si starea sa este buna", potrivit unei declaratii a staff-ului muzicianului. Echipa lui Osbourne a declarat ca acesta se afla actualmente in Kansas City (Missouri), unde urmeaza sa sustina un concert in cursul zilei de luni. Ozzy, care a ajuns popular in anii 1970 ca vocalist al grupului metal Black Sabbath, este ocupat, in prezent, cu turneul anual Ozzfest.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.