"Ciutacu, rau ai ajuns. Sa jubilezi cand PD e dublul favoritului tau PSD si nea Traian e dublu urmatorului clasat. Trist esti, frate!". Acest mesaj (scris cu litere mici si cu grafia pe care o presentam ca atare) a fost postat, azi, drept comentariu la o insemnare privind ultimul sondaj Gallup, pe blogul lui Victor Ciutacu (www.ciutacu.ro ) de pe un IP al Administratiei Prezidentiale.

Un mesaj asemanator a mai fost postat si pe blogul consultantului politic Dan Andronic (http://danandronic.blogspot.com ) la un text privind - coincidenta - tot sondajul Gallup in care presedintele Romaniei inregistreaza prima cadere semnificativa de popularitate (20 de procente la "incredere") de la preluarea mandatului.

Traian Basescu a recunoscut, acum aproximativ un an, ca - in timpul unei emisiuni tv - i-a scris Corinei Dragotescu, fost director al ziarului Adevarul, astazi realizator de emisiuni la Realitatea TV, un mesaj in care facea referire la starea ei precara de sanatate. Pana la aceasta ora, Adminsitratia Prezidentiala nu a precizat cui apartine respectiva postare. Proba -------- Original Message --------
Subject: Comentarii Nucleus: Sondajul care-l enervează rău de tot pe
domnu' președinte-jucător-comandant Băsescu (276)
Date: Mon, 30 Jul 2007 05:49:52 -0500
From: ccb@yahoo.com
To: victor@ciutacu.ro

Comentarii la articol: 276
http://www.ciutacu.ro/index.php?itemid=276

User: colegu
User: ccb@yahoo.com
Host: gate.presidency.ro
Comentariu:
ciutacu, rau ai ajuns. sa jubilezi cand pd e dublul favoritului tau psd si
nea traian e dublu urmatorului clasat. trist esti, frate!