"Ros-albii" au lasat impresia ca inca nu si-au revenit dupa starea euforica provocata de castigarea titlului, prestatia de la Buzau fiind una departe de pretentiile unei campioane.   Antrenorul Mircea Rednic s-a declarat nemultumit de presta
"Ros-albii" au lasat impresia ca inca nu si-au revenit dupa starea euforica provocata de castigarea titlului, prestatia de la Buzau fiind una departe de pretentiile unei campioane.   Antrenorul Mircea Rednic s-a declarat nemultumit de prestatia echipei: "Singura bucurie este ca am inceput campionatul cu dreptul. Sunt nemultumit de jocul echipei", a spus tehnicianul "cainilor". Rednic a criticat si prestatiile lui Zicu: "Ma asteptam la un meci greu. Gloria a evoluat cu mare ambitie si a dat o replica puternica. A fost extrem de motivata. De la Zicu ma astept la mai mult, sper sa-si revina". Directorul general, Cristi Borcea, exclude un conflict intre Mircea Rednic si conducere: "Rednic este in cautari si va gasi formula castigatoare. E nevoie de timp si de rabdare. Este exclus ca postul lui sa fie pus in pericol". Referitor la incidentele dintre suporterii "cainilor" si jandarmi, fortele de ordine nu au operat arestari, amendand doar trei fani ai bucurestenilor. "Inca nu avem comisii care sa judece. Asteptam raspunsul de la ANS in privinta cererii formulate de noi, prin care am cerut trecerea comisiilor de judecata sub tutela Ligii", a declarat secretarul general al LPF, Vali Alexandru. In schimb, presedintele lui Dinamo, Nicolae Badea, va cere ca meciurile de pe teren propriu sa se dispute in afara Bucurestiului: "Nu vom mai accepta manifestari de genul celor de la Buzau si vom solicita LPF sa organizeze partidele lui Dinamo de pe teren propriu in alte orase".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.