„News of the World" sustine ca „mafia romana planuieste rapirea familiei lui Thierry Henry".

Tabloidul britanic „News of the World" a redescoperit „mafia din Romania", care, conform unor experti anonimi citati de saptaminal, ar fi planuit rapirea familiei lui Thierry Henry. Inca sotia lui Henry, Claire, in virsta de 27 de ani, si fiica Tea locuiesc intr-o vila din afara Londrei, aflata acum sub atenta supraveghere video si plina de bodyguarzi. Masurile de securitate au fost intensificate in urma cu sapte luni, iar Claire, aflata in proces de divort de starul Barcelonei, se teme si mai tare acum, cu Henry aflat la peste o mie de kilometri departare. Conform „News of the World", Claire se teme ca ea si Tea sa nu fie victimele mafiei romane „renumite pentru rapiri, trafic de persoane si sclavie sexuala".

„Claire si Henry au fost terifiati de cind au aflat de complot. Claire adora sa se plimbe cu fiica sa Tea prin parc si ar fi foarte usor pentru rapitori sa o bage intr-o masina. Acum orice persoana si orice masina suspecta sint atent supravegheate. Chiar si doica are garda de corp", a declarat un apropiat al familiei.

In urma cu citiva ani, acelasi „News of the World" a scris despre o tentativa a unor romani de a o rapi pe sotia lui David Beckham, ulterior fiind achitati de justitia britanica, primind in cele din urma scuze publice din partea tabloidului englez.